30 januari, 2009

Katt i lägenheten!

Har nu haft min lilla fis i en hel vecka och sen i söndags har vi vart hemma i lägenheten. Var ingen fara alls att åka till ett nytt ställe igen. Diesel klev ur sin transportbur, kollade in hela lägenheten och bestämde att det här var ju ett okej ställe. Visade han till kattlådan och vart man hittar maten, därefter har det inte alls vart några problem att hitta till dem. Nu har kattlådan bytts ut mot första delen i litter kwitter, så den röda delen ligger på golvet och än så länge har Diesel tyckt att den är helt okej. En duktig liten katt :)
Hoppades på att han skulle gilla att sitta och titta ut genom fönstret, som vi ordnade till honom, och efter att vi ställt dit "palle", så var det absolut inga problem att ta sig dit för att sitta och titta ut. Som ni såg i tidigare inlägg så är ju filten alldeles super att få ligga under, men något ännu bättre är ju att få ligga och sova på mig eller peter. Då kan ni ju gissa att det inte alls är dumt att få ligga på mig och samtidigt under filten :)

Foto: eget

3 kommentarer:

  1. Det där såg ju supersköööönt ut :-) Filtar är bra grejer tycker Oskar också. Kul att allting funkar så bra. Spännande att följa utvecklingen med litter kvitter'n.

    SvaraRadera
  2. Vilken myyys-katt! Supersnygging! Filtar och täcken är en favorit här med...

    SvaraRadera
  3. Jellon: mm det funkar riktit bra :) ska absolut hålla er uppdaterade med litter kwitter'n. Verkade vara en som hade saknat mig lite här iaf :)

    Dana: mm det är en riktigt myskatt och han är så varm och go. Tack så mycket för den fina komplimangen :)

    SvaraRadera