08 januari, 2009

På väg till veterinären

I går var det veterinärbesök och vaccineringsdags. Kattungarna är nu 9 veckor och 5 dagar. Vaccinering – huga!! – ett nödvändigt ont tycker sphynxkillarna och syrrorna. Men det uppvägdes av att hela kattklanen hade fått varsina fina tröjor för att inte frysa på vägen till djurdoktorn. Här är det vintrigt och snöigt, så man måste klä sig väl när man går ut. Supersmart av kattuppfödaren att fixa dessa praktiska tröjor av avklippta tröjärmar på begagnade sweatshirts. Funkar hur bra som helst. En skickligt använd sax – så var stassen fixad. Alla 6 ungarna mådde gott i sina mjukiströjor, transporten till veterinären gick bra och sprutorna klarades av galant. Oskar ser ut som en kommendörskapten. Duktig kisse!!!

Foto: © From Above

10 kommentarer:

  1. Åh så fina de är!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Tjohalia: Ja, de är så himla fina att man blir helt varm i hjärtat! Kram tillbaka

    SvaraRadera
  3. Oj, jag trodde det var Parismodet som förevisades! Verkligen en smart matte!

    SvaraRadera
  4. Lena i Jämtland: Mmmmm mycket smart och kul vintage. Bra tips som jag ska köra vidare på när lille mister kommer hem :-)

    SvaraRadera
  5. Fiffigt. Både snygga och varma små kissar :)

    SvaraRadera
  6. Angelica: Ja, verkligen mycket fiffigt!! Ha det så bra :-)

    SvaraRadera
  7. Cooolt! Kan inte låta bli att undra hur det skulle bli med en fin strumpa..slimfit..eller en "rag doll" om man tog en grövre strumpa :)

    Dessa två bröder kommer nog att få utstå det mesta!!! Kram Victoria

    SvaraRadera
  8. Victoria: Ja, eller hur?!! man börjar genast leta i huvudet efter olika strumpformade plagg i diverse material och mer eller mindre fantasifulla stylish :-) Jättekul! Nog kommer dessa grabbar att få mannekänga lite nu som då ... :-) Rag-doll skulle vara läckert med lurvigt mohair-fluff. Eller varför inte en gammal dunjackeärm (!) //Stora kramen!!!

    SvaraRadera
  9. Åhh så fina dom är!

    SvaraRadera
  10. A-K: Mmmmmmmmmmmm riktiga sötnosar är vad de är!!! :-)

    SvaraRadera