16 januari, 2009

Kattens grönsaker gror

Nu har kattgräset börja sticka upp i krukan. Jag planterade det i söndags och nu börjar små gröna spröt sticka upp. Det kommer att vara en liten planta lagom tills Oskar flyttar in. Då kommer han att vilja ha lite gott gräs att knapra på, för det är han van vid från uppfödaren. Kanonbra för lilla magen och matsmältningen. En naturlig sak att göra för en kisse, är just att smaka på gräs, blad och blommor. Då är det bra att ha rätt sorts grönt på lut här hemma – så att han inte – gu' bevars – tuggar i sig någon fin och framförallt farlig (läs giftig) växt.

Foto: FreeWeb

4 kommentarer:

  1. Mums med gräs. Man får inte tugga i sig för mycket bara för då kan man bli lite vinglig ;)
    Jag tror också på tjejbasiller. När det inte gäller min egen tjej förståss.

    Tass/ Naken

    SvaraRadera
  2. Naken: Hoppas du har det bra på kollot. Och du – tack för tipset – ska ta det varligt med gräset, vi lovar. Wow dude!!! har du tjej, polarn?!?? Dem där är inte att leka med ... Var på din vakt, pysen. //Mjuknosar från Oskar och Diesel

    SvaraRadera
  3. NU är det inte många dagar kvar tills kissarna kommer hem! Blir mycket förberedelser och pyssel den här veckan, kan jag tro. Sedan ser vi fram emot massor av bilder på bloggen!
    Jag och hundarna på Nysvansat

    SvaraRadera
  4. Lena och hundarna på Nysvansat: Det är verkligen nedräkning som gäller nu :-) Har börjat rumstera om i våra fönster, så det ska bli plats för "katt-TV", tagit bort giftiga växter och placerat ut vart matkopparna ska stå osv. Till veckan ska vi "kattsäkra" så att Oskar inte fastnar i trånga utrymmen eller ramlar ner i trappen. Kan lova att det blir bilder!!! :-)

    SvaraRadera