29 januari, 2009

Herre på täppan

Från och med i söndags så är Oskar nu ensam katt i huset – herren på täppan. Brorsan Diesel har följt med sin matte "Tweety" 20 mil härifrån, till sitt hem. Vi var först brydd om det skulle bli ensamt och att han skulle springa omkring och leta sin bror. Men tack och lov så gick det jättebra. Han har verkligen intagit scenen och framförallt våra hjärtan. Jag älskar vår lille Oskar och vi får med råge tillbaka en katts enorma kärlek. Han myser gärna och ofta och vill ta sina tupplurar i våra famnar. Just i skrivandes stund ligger Oskar på min ena handled och sover. Så det går lite långsammare än vanligt att skriva på tangentbordet. Men det är såååå mysigt med den lilla varma kroppen. Han pussas ofta och är enormt kärvänlig. Äter bra, toalettgången funkar exemplariskt och allt löper på finfint. Vi är så stolta över vår lille kille. En underhållande liten typ, som förgyller våra dagar.

Denna veckan är jag hemma med Oskar hela dagarna. Har tagit kattledigt :-) Känns bra att hjälpa honom att komma till rätta med allt nytt. Att finnas till hands i alla nya upptäkter, såsom höga skåp, mörka läskiga rum och när man glömt var toan var någonstan. Han är så otroligt livlig, full i sjutton hela tiden, leker och springer som ett helt kavalleri. Dessemellan är det gos- och mysstund – ett stadie som infaller rätt ofta. Oskar har badat, fått städade öron och tvättat klofalsarna. Funkar väldigt bra, om än lite, lite motvilligt. Men det kommer att bli enklare och enklare. Duktig kisse!!!!

Foto: Jellon ©

4 kommentarer:

  1. Madde: Mmmmmmm ja det är världens goding alltså :-) //Jellon

    SvaraRadera
  2. Åååhh så fin han är och vad roligt att läsa att allt gått så bra!!

    Mer kort please! :-)

    SvaraRadera
  3. Dana: Ja, du förstår man är ju helt såld på killen :-) It's love; !: ska föRÄSÖka att hinna få fatt på fler fototillfällen. Ja, du ser här att 0,han absolut ska vara med och cz bskriva lite. Då blir det en massa koc ynstiga tecken :-) Sicken buse!!!

    SvaraRadera