03 januari, 2009

Nio veckor ...

I dag fyller våra go'killar – och alla de fyra syrrorna hos from Above – hela nio veckor. Stora, varma grattisar och mjuka nosar till er från oss som väntar och längtar sååååå efter er. Nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi får komma och hämta hem er. Som tröst och tidsfördriv tittar vi på lite roliga och mysiga kattvideoklipp.

5 kommentarer:

  1. Förstår att ni längtar. Det gjorde jag också enormt efter min lillebror innan han kom. Det ångrar jag djupt nu. jag kan dessutom intyga att sovmornar är ett minne blott :)

    Tass/ Naken

    SvaraRadera
  2. Naken: Jo vi längtar en hel massa mycket. Ska bli spännande att se vad för katt det blir :) och vad de tycker om oss :)

    SvaraRadera
  3. Pssst Naken!
    Oskar: "Hmmm har förstått att sovmorgnar kan vara rätt viktigt för de knasiga människorna".
    Diesel: "Men det kommer vi att ändra på :-)
    Oskar: Från och med att vi flyttar in är det våra lagar som gäller. Så det så!!
    Diesel: Må gott och hälsa lillebrorsan!

    //Nos från Oskar och Diesel

    SvaraRadera
  4. Bara en liten brasklapp från Hundbloggen Nysvansat! Hade ni skaffat hundvalp hade ni redan haft valpen hemma nu - man behöver bara vänta i 8 veckor på valpar...
    Bara så ni vet.
    För övrigt en jättetrevlig fortsättning på allt "helgande"! -27 i morse och hundskrällena måste ut - ska Oscar och Diesel vara inomhuskatter?

    SvaraRadera
  5. Lena i Jämtland: hej ni kära nysvansade vänner :-) Hmmmmm ja visst är det så – längtan är visserligen lång och svår ... men det överväger att man faktiskt inte behöver ut och rasta dessa filurer tidiga morgnar, allra minst när det är minus 27 grader (!) De fixar de helt själva. Japp, grabbarna blir ena riktiga inne-mysare allena :-) Möjligen en liten fin söndagspromenad med matte eller husse. //Kramis

    SvaraRadera