19 januari, 2009

En sphynx's stora badlycka

När man är inne på Youtube och kikar på kattfilmer i allmänhet – och sphynxar i synnerhet – kan man bli kvar länge. Mycket länge. Det finns verkligen en hel del både roliga, dråpliga, vackra och rent informativa filmsnuttar där ute. Jag fastande bland annat för denna ljuvliga kinesiska/japanska (?) film på en otroligt rar sphynx, som älskar att bada. Han kommer som ett skott när det vankas bad. Och gladeligen sitter den där och plaskar vilt i badkaret tillsammans med badankan. Hoppas våra katter blir likadana ... Det skulle ju sannerligen underlätta en hel del, då sphynxarna bör badas en gång i veckan ... Det blir till att vänjas och övas in i tid. De har redan tagit sitt jungfrubad hos uppfödaren, så det ska nog inte bli några problem. Får vi hoppas.

Se härliga filmen här!


Bild: Youtube-dump

3 kommentarer:

  1. Oj, vad han/hon paddlar på med framtassarna!

    Nära till tillökningen i er familj nu. Åh, vad spännande det ska bli att få komma och träffa "guldklimparna".
    Lycka till med de båda.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Apropå katter som badar. Jag kanske har gett dig tipset förut, men här kommer det i så fall igen! Gå in på http://www.mickejanco.se/ och titta på underbara kattbilder under "kissarna"! Jag tjatar på den här människan att han ska börja sälja sina underbara bilder - visst är han skicklig?
    Lena

    SvaraRadera
  3. Susanne: Ja, det är ju jättenära och det är helt, helt, helt fantastiskt. Vi längtar och dagdrömmer om våra Sphynxkillar hela dagarna. Du kan tro att kissarna kommer bli ompysslade som kungligheter :-) Må gott och pyssla om lilla magen :-) Varma kramar tillbaka

    Lena: Kul att ses en snabbis idag :-) Jag ska kika på hemsidan, det är alltid kul med bra tips och sköna bilder på våra vänner fyrbentingarna :-) //Må så gott!!

    SvaraRadera