10 mars, 2009

Tittut!

Här är lillkillen som alltid vill vara med där det händer. När jag sitter och bloggar och jobbar framför datorn, så vill han naturligtvis också vara med. Vips så sitter en liten nyfiken Oskar på axlarna och kikar fram. En kul, liten prick det här. Tydligen ett karaktärsdrag hos denna sociala och kärleksfulla sphynxen. Varmt och gott blir det också på nacke och axlar – som en liten varmvattenflaska.

Foto: Jellon!

10 kommentarer:

  1. Ljuvligt! Önskar att mina fyrbenta var något "nättare", dom fungerar bara som fot & magvärmare =)

    SvaraRadera
  2. Emma: Mmmmm fot- och magvärmare är inte heller tokigt. Helt underbart gosigt! Ha det så gott!!

    SvaraRadera
  3. Hej på er båda!!! Lill troll :)
    Kram och piip! Victoria

    SvaraRadera
  4. Visst är det gosigt. Min hittekatt (som jag hittade, försvann, kom tillbaka och nu är försvunnen igen) älskade att ligga över axeln. Har du läst om bibliotekskatten Dewey. Han hade också vänster axel som favoritplats. Precis så var hittekatten också. Med mycket päls så värmde det extra gott på ömma axlar. Och hon ville också kurra in sig i håret. Jag hoppas och tror att hon snart är tillbaka efter att ha varit på äventyr. Sist var hon borta nästan en månad. Nu har hon varit borta två veckor.

    Kram Monachos

    SvaraRadera
  5. Victoria: Piipkram tillbaka ♥ :-)

    SvaraRadera
  6. Jösses så söt han är! Är han intresserad av vad som händer på dataskärmen också? Mina pojkar jagar gärna muspekaren...

    /Dana, Bus-Kif och Bus-Tylor

    SvaraRadera
  7. Dana: Jo, han är alldeles galen i den lilla muspekaren :-)

    SvaraRadera
  8. Monachos: Ja jag har läst OM den boken. Måste ta och läsa den i sin helhet. Åh jag verkligen hoppas att lilla !hittekatten" kommer tillbaka til dig!!! Jag förstår att du saknar henne. Som en varm liten "vetepåse" över axlarna. Berätta att den kommer tillbaka. Kramar tillbaka

    SvaraRadera
  9. kissekatten!
    diesel tycker också bäst om vänster axel. speciellt att äta på den. han låter lite som en katt-gollum då han vill smaka på axeln.

    SvaraRadera
  10. Peter: Hi hi lilla Gollum, så gulligt. Så där låter Oskar också när han äter mat. Ivrigt och glupskt :-) Mjuka pussnosar från Lillgrisen kommer över www:n.

    SvaraRadera