02 mars, 2009

Livet i en påse

En av de mest uppskattade leksakerna här hemma är en helt vanlig papperspåse modell den man brukar få när man handlar blommor och plant. Den är jätteskoj att busa med och gömma sig i, tycker Oskar. Förutom att den låter roligt, är den världens bästa koja och det är extra roligt när matte eller husse krafsar lite på utsidan när sprallige kissen ligger gömd inne i en uppochnedvänd påse. Ja, här sitter man som sagt mer än gärna och spanar på vad som försiggår utanför den lilla påsvärlden. Snart är det pås(k)harar som gäller, men här håller vi oss med påskatt :-)

Foto: Jellon©

4 kommentarer:

  1. Hej på er! Livet utanför prassliga påsar är ganska bra just nu - jag tänker på den knallblå himlen och fågelkvittret, även om snön ligger djup. Jag längtar vår så jag kan gå sönder!

    SvaraRadera
  2. Lena: Ja, jag längtar också vår så in i bängen!!!! Men man får ta till vara på den sköna femte årstiden - vårvintern - så länge. Inte så dumt det heller! :-) Kramis

    SvaraRadera
  3. Vilken vacker kisse.... Har aldrig sett något liknande.

    SvaraRadera
  4. Anonym: Ja, visst är det en helt underbar kisse :-) Sphynxarna är så vackra och med ett utomordentligt socialt och jättetrevligt humör. De är helt enkelt ljuvliga!! Må gott och välkommen åter.

    SvaraRadera