02 mars, 2009

En 17 veckor Oskar

Vår lilla, underbara älskling – Oskar. En ljuvlig kisse, som förgyller våra dagar. Så otroligt go, kärleksfull och sådan rolig liten prick. Här tar man sig en liten förmiddagslur i sköna, varma hammocken på elementet. Det är måndag och man vilar ut efter en livlig skoj- och bus helg med brorsan Diesel.

Han har så enormt vackra ögon och öronen är ständigt på skaft. Han har även fått lite mer päls på nos, öron och därtill pyttelite även på ryggen. Mjölktänderna ska snart bytas ut mot nytt bättre garnityr, så wellpapp är kanonmysigt att bita i, likaså mattes alla pennor, för att inte tala om korghandtag, som är superhärligt att gnaga frenetiskt på. Kissarna har börjat "växa i" sitt skinn. Oskar är inte längre lika skrynklig, som när han var en liten kattbebis. Och så är de ju så mjuuuuuuka som en solvarm persika eller allra mjukaste mockaskinnet, om man så vill.

Nog för att vi kan vara subjektiva så det visslar om det. Men vi tycker han är rent fasligt snygg!!!

Foto: Jellon©

7 kommentarer:

  1. Han ÄR verkligen jättefin! Låter som om han har ett bra lynne med.

    Och den där nakna, persikoaktiga känslan - det finns inget bättre!(Kif är ju naken förutom just bröstkorgen - jag bara ääälskar hans varma mjuka skinn!)

    SvaraRadera
  2. Tjusig kille det där! Och man blir nästan avundsjuk på sådana "vamp"-ögon; vad det nu kan heta som manlig dito?

    SvaraRadera
  3. Snygging!!! No more comments..
    MVH/Kusen

    SvaraRadera
  4. så söt !!har själv två helt underbara små naken liv här hemma. det är så kul att se att det faktigst finns så många i sverige som det finns ändå.

    SvaraRadera
  5. Dana: Ja, man älskar verkligen det varma goa skinnet. Nu när man har lille Oskar skulle man inte kunna tänka sig en vanlig, långhårig katt. Den skulle inte vara mysigt att pussa på, hår i munnen och i näsan när man gosar :-)

    Lena: Ja lite vampig ser han allt ut där han ligger och tjusar i sin bädd. En riktig charmör är han allt!

    Kusen: No more comments, som sagt!!! :-)

    Sofiamaisa: Vad trevligt med ditt besök. Kul som sagt att träffa fler ägare av dessa gosiga nakenfisar, varmt välkommen åter :-)

    SvaraRadera
  6. Jösses, har sett dessa katter på håll någon gång och tyckt fy så fula, men måste säga att efter att kikat på era bilder och läst inläggen har jag faktiskt bytt åsikt :-) de är ju riktigt läckra och charmiga.
    Själv har jag en lite blandis flicka (perser/norsk skogskatt)
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  7. Creations by Lisa: Ja så brukar det vara har jag märkt. Man kan bara inte värja sig mot Spynxarnas värme och charm helt enkelt :-) Lilla blandistjejen är nog supersöt. Härlig blandning! :-) Mina föräldrar har en norsk skogskatt och han är ståtlig. Må så gott och välkommen åter!

    SvaraRadera