18 januari, 2009

Den viktiga tvn mot världen

Idag har det möblerats om och flyttats blommor för att Diesel ska få en fin plats i fönstret för att kunna sitta och titta på allt roligt som händer där ute. Har en riktigt bred fönsterbänk, så det blir en stor yta att sitta och njuta av alla "filmer" :) Måste bara se till att skaffa en riktigt mjuk och fin filt som kan få ligga där, så att det inte blir för kallt och hårt att hålla till där.

3 kommentarer:

  1. Jag har också fixat en "katt-TV" – den hamnade i köksfönstret vid matplatsen, ut mot fågelrestaurangen du vet :-) Kan vara ett bra program att kika på ... :-D Pussar!!!

    SvaraRadera
  2. Hej på er blivande kattmammor! Nu är det spännande och VISST måste kissarna ha egna fönster. I vårt hus finns det två "hundfönster"-
    sovrumsfönstret som har en bekväm soffa framför sig. Här vaktas det och väntas på husse, för här ser man ända bort till parkeringsplatsen. I vardagsrummet finns en bred tillbyggd plats i ett av fönstren; var ursprungligen lilla tibetanens plats (ja rasen kommer från Himalya och då kan ni räkna ut resten!) men där hänger båda nuvarande jyckar över soffryggen och kollar traktens katter ( med lite gnöl och morr måste erkännas ) och kurre samt fåglar vid fågelbordet.

    SvaraRadera
  3. Lena: det låter så mysigt med alla utkik som era hundar har :-) Så sött när de hänger där och väntar på att husse ska komma. Det lär bli gnöl och morr även här – mot fåglar, andra katter och annat skumt som drar förbi på vägen ... :-)

    SvaraRadera