05 december, 2008

Fem veckor och bästisar

Våra småkillar är nu fem veckor och de busar runt som de värsta rugbyspelarna. Katterian berättar och håller oss uppdaterade på deras framfart och kissarna ränner nu runt i en stor härlig lekhage. De har lärt sig att gå på lådan, om än lite vingligt. Duktigt va?!! Och de tuggar på torrfoder för "Kittens" som komplement till mammas varma och goda mjölk. Brorsorna gillar varandra skarpt och de mäter ofta styrka, snabbhet och slughet på varandra. Uppfödarna hälsar att de sannerligen inte behöver någon TV där hemma längre. De har tillräcklig härlig underhållning mitt framför näsan av dessa glada gynnare. Snart måste vi åka och hälsa på de små busarna igen och gosa med dem – mmmmmmm våra små sötnosar - we love You so!!!

Foto: Oskar och Diesel busar. From Above ©

6 kommentarer:

  1. Angelica: Ja de är så otroligt jättesöta. Man är så kär i dem så det finns inte. Och det är så otroligt kul att vi får så mycket kort på dem hela tiden från katterian. Känns som att det hjälper litegranna då det känns så otroligt länge tills att man äntligen får hämta hem dem. Men snart har halva tiden gått :)

    SvaraRadera
  2. Mmmmmm ♥ jag kan bara hålla med Tweety i vartenda ord. Och som sagt – snart har halva tiden gått ... :-)

    SvaraRadera
  3. Rackarns goknular....miaoooo!
    Hälsar Victoria

    SvaraRadera
  4. Ja, man kan väl medge att "skrynkel-kissarna" är ganska söta... Visst föredrar vi hundvalpar, men kissarna går inte av för hackor!
    Vi på Nysvansat

    SvaraRadera
  5. Victoria: Mmmmm de goaste knular som finns!!!! :-) Mjauuu tillbaka från Oskar och Diesel

    Lena: Gott att höra från en sann hundmänniska som du :-) En vänskapsbro är då kanske byggd mellan katt och hund ... ;-) Ha det bra och trevlig andra advent. Kramar från oss

    SvaraRadera