16 december, 2008

6 veckor och 2 dagar

I går var vi och hälsade på kattungarna igen. Det var sannerligen full rulle hos katterian. Hela hemmet är nu en enda stort och hjärtligt katthem. Underbart!!! Det syntes att de hade vuxit på sig rejält sedan sist. Oskar väger nu 780 gram och Diesel 630 gram. De hoppade och studsade fram, bet och krafsade, busade och pep. Inte bara killarna. Alla busade och bet varandra kärleksfullt i allt de kom åt. Öron, tassar, svansar. Bell var riktigt i farten. Och en liten sötnos vid namn Märta. De är verkligen duktiga små tigrar nu. De är så rasande söta att det verkligen kniper i hjärteroten.

Här är det åter matdax och duktiga mamma Annie börjar ha det rätt trångt vid utskänkningsstället. Kattungarna är inte så små längre, så det börjar vara trångt om saligheten. Diesel hittade en lösning på detta och kröp under sina syskon. Man ser bara bakdelen på honom och hans små spjärnande ben. Gulligt! Oskar ligger närmast kameran och snuttar i godan ro.

Foto: Jellon ©

2 kommentarer:

  1. Visst är det spännande att vänta på bebisar. Minns känslan som igår när jag väntade på katterna och på hunden.
    Fina namn dom har. roligt med två och spännande att dom redan i kattlådan visar sina personligheter.
    Ska nog lägga in lite kattbilder från den tiden det begav sig.
    Miao!

    SvaraRadera
  2. Margareta: Ja det är helt underbart. Och precis som du säger är det som att vänta bebis. Kattbebis. Vi längtar, drömmer och planerar. Vi har blivit totalt kattifierade. Det är riktigt kul att vi får en varsin kattkille. Kram och mjauuu tillbaka :-)

    SvaraRadera