13 november, 2008

Duktig kattmamma

Det är full rulle för kattmamman Annie från morgon till kväll. Och de små är väldigt hungriga hela tiden. Annie är en mycket duktig och omtänksam förstföderska som tar bra hand om de små. De växer sannerligen så det knakar i kattkorgen. Sedan den här bilden togs har ögonen öppnats på allihop. Så snart börjar nästa steg i deras liv ... Att upptäcka allt-steget. Det kommer att bli spännande att se när alla dessa 6 vilda krabater, börja ränna runt i huset. Hittills har vi bara sett dem på bild. Men snart ska vi få komma och nosa på dem. Oj vad vi längtar.

Foto: From Above©

4 kommentarer:

  1. Oj, det är till att vänta nu då? Katter? Hm...jag måste erkänna att jag har ett komplicerat förhållande till katter. Vilket inte hindrar att jag förra hösten förbjöd sambon, att ta in hamocken för att en utekatt låg i den på nätterna. Naturligtvis la jag också dit ett liggunderlag och min varmaste fleccejacka...Katten försvann eller flyttade efter några veckor. Till och med hundarna undrade vart den tog vägen.

    SvaraRadera
  2. Grattis till er båda :) Vad häftigt! Jag som håller katten som det främsta husdjuret av alla. Katten är husets vakande öga, en väktare i det tysta. En som smyger runt, ser och hör ALLT men håller sig i bakgrunden med total kontroll. Ska blir mkt trevligt att få stifta bekantskap med Oskar och/eller Diesel
    Kram från den kattlösa kusen!

    SvaraRadera
  3. Lena, Moa och Maiko: Vi känner oss hedrade av ädelt hundbesök på kattbloggen :-) Ja, det är verkligen jätteroligt och det är VERKLIGEN jättelänge tills februari. Det ska bli så underbart mysigt med tillökning i familjen. Längtar enormt. //Kramar i stora lass från Märit

    SvaraRadera
  4. Kattlösa kusen: Tack i stora lass!!!! ja inte sant häftigt som bara den!!! Till helgen ska vi få åka och kika på de små miniskrynklorna. De är verkligen hemtrevliga och som du beskriver husets väktare i det tysta. Tassar runt och kollar in att allt är som det ska. Ja, du kan tro att du ska få gosa med dessa mysiga herrar. Kramis från kusin vitamin och Lilla Tweety :-)

    SvaraRadera