12 november, 2008

Att sätta katten på pottkanten

Litter Kwitter – toaletträning för din lilla kisse. Japp, du läste rätt – inlärningen består av tre steg; ett rött, ett gult och ett grönt – ren trafikljuspadagogik. För varje steg i toaletträningen får du med en sorts sittplatta med varierande stort hål i mitten. Plattan placeras på toaletten med hjälp av den medföljande kattsitsen.

Du börjar med den röda plattan som inte har något hål i mitten. Den ska till en början läggas nere på golvet och fyllas kattsand, som en helt vanlig kattlåda. När den intet ont anande katten har börjat använda den är det alltså dags att sätta den på toaletten, så att katten måste hoppa upp på toaletten för att göra sina bestyr. Efter ett tag byts den ut mot en platta med ett litet hål i, och så vidare. Instruktions-DVD samt instruktionsbok medföljer för att undvika eventuella misstag ... Lyssna på ett radioinslag på P4 om Litter Kwitter. Kostar 685 kronor på CoolStuff, där du även kan se inskickade bilder på duktiga, färdiglärda toalettkatter.

Foto: CoolStuff

5 kommentarer:

  1. väldigt bra idé. kommer se märkligt ut om man lyckas!
    är dvd:n till för att avnjutas i soffan tillsammans med katten?

    SvaraRadera
  2. Peter: Väldigt bra idé, som ursprungligen kommer från dig. Ja, de har verkligen en speciell uppsyn när de sitter och gör sina behov på toaletten. Ser riktigt kul ut :-) Och varför inte en mysig hemmakväll med katten och en bra movie om toaletträning ...

    SvaraRadera
  3. Peter och Jellon: Ja detta kanske ska testas :) Om så bara för att få se katten sitta på toakanten och göra sina behov. Kan ju vara bra om man har en rätt liten toalett :)

    SvaraRadera
  4. Hej hopp Tweety: Funkar det bra med din log in. Kan du skriva inlägg nu? Vet du hur man gör? Jag väntar med spänning på ett inlägg :-) Kramis kramis!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Hej Jellon: Jo det funkar bara finfint med att logga in och jag tror har kommit på hur man gör. Nu är det bara att få till lite inlägg oxå. Börjat skriva och fundera på några, men bara känts halvbra än så länge. Men ska komma!

    SvaraRadera