23 november, 2008

Grattis på 3 veckorsdagen!

I lördags var vi på vårat allra första besök hos våra sphynxkillar. Åhhhhhhhhhhhhhh vi satt som förtrollade och total hänfört bedårade vid kattkorgen och bara beundrade dessa små filurer. Här är en bild där de låg i en enda stor, varm och go' katthög. Oskar vänder nosen mot kameran — han ser ut att le. Kanske drömmer han om att han springer runt och jagar sin busige bror. Diesel ligger och snusar med nosen rakt ned i filten och med svansen rakt upp över ryggen. Jösses, så sööööta de är. Kattmamman är så duktig och pysslar, fixar och ser efter de små – en riktig praktmamma. Vi fikade och myste, det är alltid lika trevligt att komma hem till familjen From Above – som är sådana urgulliga människor. Ja, ni kan ju tro att det var en sann högtid att se sphynxkillarna – och dessutom i det verkliga livet – och för allra första gången ... Hmmmm, vi är handlöst och upp över öronen förälskade!!!

Foto: © Jellon

3 kommentarer:

  1. Gud så söta dom är, vet att många tycker att sånna kissar är fula, men jag tycker verkligen att dom ser ur charmiga ut:)

    SvaraRadera
  2. Häftiga små grabbar! Vad dom myser...hörde ni något spinn? Det är ju så gott att lyssna och känna när de kurrar...det ultimata beviset för trivsel! Stora kramen från Klövsjö!

    SvaraRadera
  3. Johanna: Ja, de är sötast i världen!!!!! Kan i och för sig vara lte subjektiv. Men det struntar jag i :-) Charmiga är bara förnamnet på dessa sphynxkillar. Sphynkarna är en fantastiskt trevlig kisse med skön personlighet. //Ha det bra!

    Victoria: Ja, här är det mys, ska du veta. När vi häslade på så kände de inte igen de nya främmande dofterna. Så de spottade och fräste litegrann. Hi hi urgulligt! :-) Det gick snabbt över. Sedan snuttade de och myste som bara en katt kan göra ... Lovely!!! Kramar i stora lass

    SvaraRadera