18 april, 2009

Lilla dockan Oskar

I sommarstugan har Oskar funnit sin absoluta favoritsovplats. En gammal, fin barnvagn från slutet av 50-talet. Några centimeter över golvet och på mjukaste fleecefilten sover man sötare än sött. Bra med mobil binge, då man kunde komma lite närmare braskaminen när det blev kallt mot småtimmarna. Matte skjutsade mig runt några varv också. Det gick an ... Rätt intressant faktiskt. Men det fick räcka med ett varv åt gången. Mysigast var att få ligga och mysa i fred som en liten go' sockerkringla :-)

Foto: Jellon ©

4 kommentarer:

  1. Dessa fantastiska djur. Dom är sig lika. Väljer favoritplats med omsorg!

    SvaraRadera
  2. Margareta: Ja, de vet verkligen vad de gillar. Mjukt, mysigt och varmt ska det va :-) Roligt att höra ifrån dig. Hoppas allt är bara bra!! // Ha det så gott och kramar från mig //Jellonet :-)

    SvaraRadera
  3. Hej,vilken mysig blogg ni har. Fina bilder och härligt att ni funnit en allergivänlig katt. Det är som någon sa, en katt är som en öppen spis, ger värme, knastrar gott och är vacker att se på.
    Lycka till med prepareringen inför utställningen, vi ses nästa helg!/Marianne med skogisen :)

    SvaraRadera
  4. Marianne: Vad kul att du tittar in och roligt att du gillar vår blogg :-) Det var en mysig beskrivning av katten - stämmer mycket bra. Lycka till själv med allt. Det var mycket nytt vi fick lära oss i dag. Det är verkligen en hel vetenskap detta. Och så roligt!! Vi ses snart

    SvaraRadera