27 april, 2009

Känd från pressen

Båda våra lokaltidningar var på plats på kattutställningen – och vi lyckades med konststycket att fastna på bild hos Länstidningen. Med text och bild – både i nätversionen och på papper. Kika på lite bilder från LTs bildgalleri och läs hela artikeln här. Även i Östersunds posten finns ett roligt reportage, där Oskar och Diesels syrra Bebis är med.

I pappersartikeln står det bl a att jag konstaterar följande: "Det är första utställningen för oss och jag trodde det var en engångsgrej men det är läge för flera utställningar".

Ja, nog är det så alltid – man har alltså blivit en kattnörd :-)

Foto: Henrik Flygare

5 kommentarer:

  1. Hej Märit, det är bara att haka på till Örebro 6- juni. Jajamän, nu är vi kattnördar och "fast i träsket". Ha det gott / Flisans matte :)

    SvaraRadera
  2. vad fin sida ni hade! ;)
    Klart oskar fasnar på bild överallt han är ju så fin!
    kul att vi är flera stycken som har fastnat för detta! ja hoppas att vi kommer hitta på mycket kul ilag när det gäller kattutställningar!
    /Anncihen och Clarice

    SvaraRadera
  3. Hej Flisans matte! Ja det var ju helt klart oväntat tokroligt. Och att man är fast det är en sak som är säker :-) Planerar en utställning när han kommer upp i klass. Måste bli 10 månader minst. Vi hörs mer om det :-) //Må gott!

    Annichen och Clarice: Tack vad kul att du hittat hit :-) Mmmmm ja, lill-Oskar var så duktig. Vad fina kissar vi har. Vilket gäng!! :-) Och lite kattnördar har vi blivit också :-) Roligt att vara några stycken som kan hålla ihop på utställningarna framöver. Ha det så bra!!

    SvaraRadera
  4. Grattis till er alla! Miaoo
    Självklart höll jag tassen för dessa prinsar! Inser att jag ibland har "fel" tidning..ska genast leta upp en LT!

    Kram Víctoria

    SvaraRadera
  5. Victoria: TACKAR!!! Ja det var ju väldans skojjigt detta!! Vi blev ju som sagt "bitna" av denna fascinerande företeelse, kallat kattutställning. Och när det dessutom gick så bra sedan ... Borlänge och Luleå nästa! :-) //Kramis

    SvaraRadera