16 april, 2010

Oskar söker kattjej

Oskar söker tjej!!! Så är det någon som vet eller som själv har en Sphynxhona, planerad för parning så vill jag berätta att vår kille finns.

Oskar är HCM-scannad med normala, jättefina värden 2010-03-21, av Torkel Falk. Han har också FeLV/FIV testat negativt och blodgrupperats till A 2010-01-15. CH S* From Above Amazonas Christmas Guy, som är Oskars långa fina namn innehar för närvarande en Championtitel. Förhoppningsvis, om allt går vägen, kan han ta en Internationell Champion nu i maj.

På bilden syns bedömningen av Oskar på den senaste utställningen i Trondheim. Det är domaren Alexey Shchukin som tar sig en noggrann titt på Oskar, som resulterade i ett certifikat.

Foto: Marianne Tharaldsson

2 kommentarer:

  1. Oskar er virkelig en flott katt!

    Min Emma skal etter Mai måned parres og få sitt aller første kull. Jeg gleder meg ekstremt, er utrolig spendt. Vi er på utkikk etter en hankatt, faktisk. Emma skal igjennom noen tester før vi kan tenke på avl foreløbig, da. :)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Catharina vad roligt att du tycker det!! Vi tycker också han är fantastiskt vacker och han hann bli Champion. Men tyvärr har tiden gått sedan jag gjorde detta inlägg (två år) och vår käre Oskar är numera kastrat. Det hade annars varit roligt att fått se en kull efter honom, men nu blev det aldrig så. All lycka till med att hitta en snygg kille till Emma. Ha det så gott, och varma hälsningar från Märit

    SvaraRadera