08 februari, 2009

Som ett streck

Så här ser de flesta bilderna ut på Oskar, förutom de som han ligger still och sover sött på. En väldigt rörlig och aktiv kisse, pratsam, påhittig och klåfingrig. Är överallt samtidigt vilket han högtidligen hela tiden berättar. När han inser att han är lite ensam för en stund, så drar ett utdraget jaaaamande igång. Han söker med ljus och lykta i varje skrymsle efter oss. När vi svarar och han äntligen finner igen oss – kommer han som skjuten ur en kanon och jamar på ett sorts kurrande vis. Då är lyckan obeskrivligt stor och han vet inte hur han ska visa hur fantastiskt mysigt det är att just vi ses här och nu.

Ja, han ger oss både glädje, sällskap och skratt denne kissekatt. Han är en underbar liten kille, våran Oskar. Inget är sig likt här hemma :-)

Foto: Jellon©

4 kommentarer:

  1. Det här var ett fantastiskt roligt foto! Ha ha, ja såna där har man ju några stycken av..

    SvaraRadera
  2. Dana: Ja, han är en rent hopplös liten rackare till att vara fotomodell :-)

    SvaraRadera
  3. Ha,ha - så där ser massor av mina hundbilder ut också! Svansar och flängande tungor; saken blir ju inte bättre av att digitalkameror oftast har så lång fördröjning.Ha en trevlig helg.

    SvaraRadera
  4. Lena: Ja, man kan säga att digitalkameran är fylld av en massa obegripliga streckteckningar :-) hi hi hi. Må gott och kramar

    SvaraRadera