08 januari, 2010

Simon's cat som bok. Läs den!!!

Från mina barn fick jag denna underbart roliga julklappsbok - "Simon's Cat". Simon Tofield är mannen som ligger bakom denna knasiga och ständigt hungriga kisse. Helt otroligt roliga teckningar som varje kattägare känner väl igen sig i. Jag ligger och fnittrar hejdlöst och läser denna bok om kvällarna. Den som har katt känner mycket väl igen sig i denna katt och dess egenheter och nycker. TACK SNÄLLA NI FÖR DENNA ROLIGA KLAPP! Boken hittar du bland annat på AdLibris.

Simon Tofield har slagit igenom med dunder och brak på Youtube, där hans animerade kortfilmer om hans mycket envisa och egensinniga katt vunnit tittarnas hjärtan. Miljoner av människor över hela världen har tittat på filmerna och fått sig ett riktigt gott skratt. Nu kommer den efterlängtade boken! Simons katt gör vad som helst för att komma över en bit mat, sover på de mest omöjliga ställen och spanar hungrigt på fåglarna utanför fönstret. Den vägrar att bli ignorerad och pockar ständigt på husses uppmärksamhet.

Simon Tofield är 37 år gammal och bor i Bedfordshire,England. Han arbetar som illustratör och animerare och har för sin kortfilm Cat-man-do mottagit priset British Animation Awards i kategorin Best Comedy (2008). Han har tre katter som ger honom alla uppslag och massor med inspiration. Kika in på officiella hemsidan.

Foto/källa: simoncat.com och AdLibris.

5 kommentarer:

  1. Trevligt att den passade =)

    SvaraRadera
  2. Peter: Man känner verkligen igen sig som kattägare. Riktigt kul och bilderna är så roligt fångade. I like!!!! :-)

    SvaraRadera
  3. Sök efter Simons cat på YouTube så får du flera goda skratt :-) En av filmerna, Cat Man Do, är som en kopia av en av våra katter.

    SvaraRadera
  4. Ha ha, man kanske ska läsa heeeela ditt inlägg innan man kommer med bra tips ;-)

    SvaraRadera
  5. Patricia: Ja visst är de härliga, man skrattar så himla gott åt denna ständigt hungriga katt.

    Hi hi, goda tips är alltid bra tips ;-) Keep on!

    Ha det bäst!

    SvaraRadera